Ев Салвадор

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Ев Салвадор

Имоти за продажба в Ел Салвадор

Ел Салвадор е малка централноамериканска страна, известна със своите плажове в Тихия океан, райони, подходящи за сърф и планински гледки. Ел Салвадор граничи с Гватемала и Хондурас на север, с Хондурас на изток и е облян от Тихия океан на юг и запад. На югоизток е отделен от Никарагуа от залива Фонсека. Това е най-малката, но и най-гъсто населената държава в региона. Столицата на Сан Салвадор, заобиколена от невероятни вулкани, предлага множество музеи и Националния театър.

Искаме да анализираме неговия пазар на недвижими имоти, ако се интересувате от покупка на имот за продажба в Ел Салвадор.

Тази година строителството може да отчете положителни стойности за трета поредна година и да нарасне до 3%, водени от изграждането на над 130 най-важни частни инвестиционни проекти.

Понастоящем важна част от ефективното търсене на този сектор е съсредоточена в отдели и жилищни решения. В областите Ескалон, Сан Бенито и Ломас де Сан Франциско се концентрират много проекти, предимно етажната собственост.

Предвижда се изграждането на множество работи в сектора на недвижимите имоти. Този брой включва столичния район Сан Салвадор, Санта Ана и Сан Мигел. Но, разбира се, абсолютното мнозинство от тях е съсредоточено в столицата.

Ако търсите имот за продажба в Ел Салвадор, важно е да знаете, че пазарът на жилищни имоти в столицата на Коста Рика се разширява, за да отговори на търсенето на жилища от средната класа, с апартаменти в доста централни райони.

В момента 45% от хората, които търсят имот за продажба в Ел Салвадор, за място за живеене, предпочитат да го правят във вертикални жилища, а повечето от тях са Сан Хосе.

По отношение на възрастта на желаещите да закупят жилище, повечето са концентрирани между 24 и 35 години.

Ако обмисляте закупуването на имот за продажба в Ел Салвадор, трябва да разгледате предимствата и недостатъците.

Животът в Ел Салвадор може да е луд за много хора и може би е така; тази страна обаче може да предложи и много положителни неща.

Първото предимство на престоя тук и закупуване на имот за продажба в Ел Салвадор очевидно е ниската цена на живот, дори ако всичко зависи от района, в който се намирате. Общественият транспорт струва само една абсурдна фигура. Що се отнася до цените на хранителните продукти, те са достъпни за всички бюджети.

Друго добро нещо за Ел Салвадор са неговите хора. Освен че са много добри, те също са много отворени хора и ще се борят с радостта от живота си.

Плажовете на Ел Салвадор имат специален чар, който предизвиква усещане за всички негови посетители, поради което е едно от предпочитаните от туристите дестинации в Централна Америка. Сред най-добрите си плажове можем да подчертаем: Ел Куко, Ла Бара де Сантяго и Ла Коста дел Сол.

Недостатъците на живота в Ел Салвадор и след това за закупуване на имот за продажба в Ел Салвадор са

здравето, което не е сред силните страни на тази страна. Системата на общественото здраве оставя много да се желае. Обществената образователна система също е с много ниско качество.

Ел Салвадор е едно от най-несигурните места на планетата.

25% от хората тук страдат от хронична бедност. Ел Салвадор е слабо развита и деиндустриализирана страна с много голям външен дълг към Съединената държава

  •  
    Преместване в Ел Салвадор. Емигранти и живеят в Ел Салвадор

      Продължавайки нашето пътуване през Латинска Америка, нашето внимание е съсредоточено върху една наистина уникална земя и често, поради различни причини, малко се обмислят от потенциалните инвеститори в недвижими имоти. Малка държава, граничеща с Гватемала и Хондурас, обляна от прекрасните води ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

3 спални 1 баня 1 гараж
Cod. 19389

За продажба Къща в стопанство, Ев Салвадор, San Salvador, Suchitoto, pje Cielito Lindo #7

540,425.53BGN
За продажба
Къща в стопанство

1180 m²
голяма 28mt фронт гледка към езерото 4 вътре паркоместа, 1,5 бани, широки коридори, голяма градина, подходящи за ресторант или вкъщи, спокоен спокойно...
UNAVAILABLE
Cod. 17488

За продажба Къща в стопанство, Ев Салвадор, San Salvador, San Salvador, Lomas de Altamira

1,351,063.83BGN
За продажба
Къща в стопанство

1 m²
Красив дом Ломас де Алтамира, високо ексклузивния район / само за частно жилище. 4-стаен. в / тераса и баня + изследване, Гост баня пълна, широка и се...
UNAVAILABLE
Cod. 11553

За продажба Къща в стопанство, Ев Салвадор, San Salvador, San Miguel, 31 COLONIA QUINTA

90,070.92BGN
За продажба
Къща в стопанство

50000 m²
CASA DE3 RECAMERAS,1BANO,1 SALA,1 ANTE SALA,1 GARAJE.
UNAVAILABLE
Cod. 7994

За продажба Къща в стопанство, Ев Салвадор, San Salvador, San Vicente, Av. Crescencio Miranda, Bo. San Francisco

162,127.66BGN
За продажба
Къща в стопанство

192 m²
Продава къща, разполага с 4 спални, 2 бани, хол, зоната за пералня, двор.
UNAVAILABLE
Cod. 6039

За продажба Тристаен, Ев Салвадор, San Salvador, San Salvador, Pasaje A, entre 79 y 83 Avenida Sur (Entrada por Calle Cuscatlán) a 300 metros de Iglesia Corazón de María.

274,356.03BGN
За продажба
Тристаен

149 m²
ADVENTURE ГРАД къща в сърцето на Colonia Escalon. Преминаването А, между 79 и 83 Южна Avenue (вход на Calle Cuscatlan) до 300 м от сърцето на Богороди...
UNAVAILABLE
Cod. 5913

За продажба Къща в стопанство, Ев Салвадор, San Salvador, Residencial Santa Anita, Final 15 Av. Sur Senda 2 casa 46

81,063.83BGN
За продажба
Къща в стопанство

95 m²
Къща на 2 етажа, 3 спални, 2 хола, 2 бани, гараж, кухня, трапезария. Окончателна Къща преминаване. Тераса, мокро помещение, дрехи линия, пералня инста...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB